Jäseneksi

Aikuisjäsenyys
Yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä kaikki täysi-ikäiset kuurojen vanhempien kuulevat lapset, joiden molemmat tai jompikumpi vanhemmista on kuuro, huonokuuloinen, kuuroutunut tai kuurosokea. Aikuisjäsenien vapaaehtoinen vuosittainen jäsenmaksu on 25 euroa. Aikuisjäsenyys ei velvoita mihinkään, mutta oikeuttaa vastaanottamaan kerran vuodessa jäsenkirjeen, josta ilmenee yhdistyksen tuoreimmat kuulumiset sekä kutsu vuositapaamiseen. Samassa yhteydessä järjestetään aina sääntömääräinen vuosikokous, jossa aikuisjäsenillä on äänioikeus. Jäsenet ovat myös tervetulleita osallistumaan paikallisten codakerhojen toimintaan.

Nuorisojäsenyys
Yhdistyksen nuorisojäseniksi voivat liittyä kaikki alaikäiset kuurojen vanhempien kuulevat lapset, joiden molemmat tai jompikumpi vanhemmista on kuuro, huonokuuloinen, kuuroutunut tai kuurosokea. Alaikärajaa ei ole, eikä nuorisojäseniltä peritä jäsenmaksua. Nuorisojäsenyys oikeuttaa vastaanottamaan kerran vuodessa yhdistyksen jäsenkirjeen, josta ilmenee yhdistyksen tuoreimmat kuulumiset. Yhdistys järjestää teini-ikäisille nuorisojäsenilleen viikonlopputapaamisia ja organisoi paikallisia codakerhoja, joiden toimintaan nuorisojäsenet ovat aina tervetulleita.

Kannatusjäsenyys
Kuka tahansa joka haluaa edistää yhdistyksen ajamia asioita, voi liittyä yhdistyksen kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenien vuosittainen kannatusjäsenmaksu on 25 euroa. Kannatusjäsenyys oikeuttaa vastaanottamaan kerran vuodessa yhdistyksen jäsenkirjeen, josta ilmenee yhdistyksen tuoreimmat kuulumiset.

Erityisesti kuulevien lasten kuurojen vanhempien kannattaa liittyä, sillä yhdistyksemme ajaa nimenomaan teidän lapsienne etua, iästä riippumatta.

Jäsenmaksun voi maksaa yhdistyksen tilille:
Kuurojen vanhempien Kuulevat Lapset ry Lähitapiola IBAN FI32 3636 3010 7758 64

 

Yhteystiedot

Natalie Paulanto
Puheenjohtaja


puheenjohtaja.coda@gmail.com

Natalia Hakkarainen
Sihteeri


Tuire Laakkio
Rahastonhoitaja


Zagryda Sandholm
Jäsenvastaava


Taina Sänkiniemi
Varapj, kotisivuvastaava