Raportti yhdistyksen vuosikokouksesta 2016

Kunnioitettavan 20-juhlavuoden kunniaksi yhdistyksen vuosikokous päätettiin järjestää juhlavammin ja mikä sen hienompaa, kuin lähteä risteilemään lahden yli kohti upeinta Tallinnaa. Matkaan pääsivät myös avecit, jotka totesivat reissun päätteeksi meikäläisten yhteishengen ja asenteen olevan ihailtavan hienoa ja tottakai otimme upeat palautteet tyytyväisenä vastaan. Olihan matkassa myös täysin uusia meikäläisiä ja vähemmän toisiamme tuntevia, joten on hienoa saada sellaista palautetta, joka kertoo vahvasta yhteishengestä.

Kahden tunnin kokouksen kera herkullisen brunssin saavuimme Tallinnaan. Kokouksessa kävimme läpi erilaisia asioita ja keskustelimme mm. uusista yhdistyksen säännöistä. Niistä myöhemmin tarkempaa raporttia. Toki ehti tapahtua jo uusia muutoksia, sillä yhdistys sai uuden hallituksen: puheenjohtajana allekirjoittanut eli Christine Aalto, varapuheenjohtajana ja kotisivuvastaavana toimii Taina Sänkiniemi, sihteerinä toimii Natalie Paulanto, rahastonhoitajana toimii Tuire Laakkio ja jäsenvastaavanaNatalia Hakkarainen. Perille saavuttua osa ryhmäläisistä osallistui vanhan kaupungin tutustumiskierrokselle ja loput viettivät vapaata aikaa, kunnes kohtasimme juhlavaatteissamme päivällisen merkeissä. Tilaisuudessa yhdistys muisti pienellä lahjalla kahta loistavaa meikäläistä suuresta työstä ja saimme kuulla hienon juhlapuheen edeltävältä puheenjohtajalta. Siitä sitten mahtava ilta jatkui pitkälle yöhön ja mitä tapahtui Tallinnassa jää Tallinnaan.

Vahvaa yhteishenkeä luo myös tärkeät lastenleirit ja vertaistukilomat. Kun on mahdollisuus ja paikka, jonne pääsee jakamaan omia kokemuksia ja näkemään niiden vahvuuksia, niin pystymme vahvistamaan yhteenkuuluvuuden tunnetta. Myös paikalliset Coda-kerhot ovat hyviä paikkoja päästä tutustumaan muihin meikäläisiin. Suosittelemme rohkeasti jokaista osallistumaan em. tapahtumiin -voit myös perustaa uuden Coda-kerhon, jos et sellaista alueeltasi löydä!

Laitathan ainakin kalenteriin ylös seuraavan vuoden jäsentapaamisen ja vuosikokouksen, jotta pääset kokemaan syksyn -ellei vuoden parhaan tilaisuuden! Ja ellet ole jo, muistathan liittyä yhdistyksen jäseneksi -mitä enemmän teemme yhteistyötä sitä enemmän saadaan muutoksia aikaiseksi.

Toki illasta piti saada yhteinen valokuva yhdistyksessä toimineista pj:sta. Istuva puheenjohtaja niiaa ja kiittää suuresti teitä kaikkia meikäläisiä! Kiitos

Yhteystiedot

Natalie Paulanto
Puheenjohtaja


puheenjohtaja.coda@gmail.com

Zagryda Sandholm
Sihteeri, kotisivuvastaava


Tuire Laakkio
Rahastonhoitaja


Natalia Hakkarainen
Jäsenvastaava


Senni Bannat
Varapuheenjohtaja