18-30-vuotias viittomakielinen: vastaa kyselyyn!

Keskustelu18-30-vuotias viittomakielinen: vastaa kyselyyn!
Anonymous asked 6 vuotta ago

Tämän tiedotuksen saa välittää eteenpäin.

Hei!

Kerään maisterintutkielmaani varten aineistoa viittomakielisiltä nuorilta aikuisilta verkkokyselyn avulla. Tutkielman tarkoituksena on selvittää viittomakielisten nuorten aikuisten käsityksiä omasta kaksikielisyydestään ja lapsuusajan kaksikielisyyden tukemisesta.
 
Mikäli olet 1830-vuotias ja käytät suomalaista viittomakieltä sekä suomen kieltä, toivon että vastaisit kyselyyni. Kyselyyn voit vastata joko suomen kielellä (kirjoittaen) tai suomalaisella viittomakielellä. Jokainen vastaus on tärkeä tutkimuksen onnistumiseksi. Vastausaikaa on 14.4.2016 asti ja kyselyyn pääset tästä linkistä: https://my.surveypal.com/Viittomakielinen-kaksikielisyys. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10-20 minuuttia. Tiedotusta tutkimuksesta ja kyselyn linkkiä saa jakaa!
 
Kaikki tutkimukseen antamasi tiedot käsitellään luottamuksellisesti (myös videoidut vastaukset) ja tulokset raportoidaan niin, ettei yksittäistä vastaajaa ole mahdollista tunnistaa. Kysely on osa maisterintutkielmaani, jonka työnimi on ”Viittomakielisten nuorten aikuisten käsityksiä omasta multimodaalisesta kaksikielisyydestään”. Tutkimus toteutetaan Jyväskylän yliopistossa, Kielten laitoksessa, Suomalaisen viittomakielen oppiaineeseen. Tutkimukseni tekoa ohjaa professori Ritva Takkinen.

Kiitos vastauksestasi!

Ystävällisin terveisin,
Janita Lätti
janita.a.latti@student.jyu.fi

Your Answer

2 + 1 =

Yhteystiedot

Natalie Paulanto
Puheenjohtaja


puheenjohtaja.coda@gmail.com

Zagryda Sandholm
Sihteeri, kotisivuvastaava


Tuire Laakkio
Rahastonhoitaja


Natalia Hakkarainen
Jäsenvastaava


Senni Bannat
Varapuheenjohtaja