Kirjatärppejä kesälomalle

KeskusteluKirjatärppejä kesälomalle
Nita Toom asked 7 vuotta ago

Kesälomakausi alkaa olla kuumimmillaan ja viimeistään nyt on aikaa taas sukeltaa hyvien kirjojen maailmaan. Joskus on kuitenkin ehkä vaikea keksiä, että mitähän sitä seuraavaksi lukisi, ja siksipä olisikin kiva kuulla suosituksia muilta kirjoihin ja lukemiseen hurahtaneilta. 🙂 Jaa omat kirjavinkkisi tai tule etsimään inspiraatiota seuraavan lukuprojektiisi tästä ketjusta. Voit myös kertoa ylipäätään mitä olet viimeksi lukenut tai ehkä luet parhaillaan, kenties joku saa siitä hyvän syyn tarttua sellaiseen kirjaan, jota ei olisi muuten tullut lukeneeksi.
Itselläni on tällä hetkellä parikin kirjaa lukemisen alla, ja koska molemmat ovat vielä aika alkutekijöissään, niin en osaa niitä vielä ihmeemmin kommentoida. Mutta ainakin alkujensa perusteella molemmat ovat miellyttäneet omia ”lukunystyröitäni”, eli sen perusteella voisin niitä suositella. 🙂 Toinen opuksista on Haruki Murakamin 1Q84 ja toinen on Chimamanda Ngozi Adichien Huominen on liian kaukana.

1 Answers
Codahallitus Staff answered 7 vuotta ago

Nita lukee niin kummallisia kirjoja, etten ole niistä koskaan kuullutkaan 🙂

Itse luen tällä hetkellä Ernesto ”Che” Guevaran elämänkertaa ja seuraavana lukulistalla on Mike Tysonin elämänkerta. Yhdistelmä onkin kutkuttava; Che syntyi kultalusikka suussa, mutta kuoli sissipäällikkönä Bolivian viidakossa, kun taas Mike Tyson syntyi kurjiin olosuhteisiin viettäen lapsuutensa Brooklynin kaduilla pikkurikollisena, mutta nousi kovalla työllä rikkauksiin ja nyrkkeilyn raskaan sarjan maailmanmestariksi. Siis kaksi hyvin erityyppistä ”sankaria”.
Lukuvinkiksi kenelle tahansa suosittelisin sellaista kesäkirjaa, kuin Esko ValtaojaKotona maailmankaikkeudessa. Eskohan tunnetaan hauskasta ja kansantajuisesta tyylistään käsitellä tieteen uskomattomia saavutuksia.

Your Answer

11 + 20 =

Yhteystiedot

Natalie Paulanto
Puheenjohtaja


puheenjohtaja.coda@gmail.com

Zagryda Sandholm
Sihteeri, kotisivuvastaava


Tuire Laakkio
Rahastonhoitaja


Natalia Hakkarainen
Jäsenvastaava


Senni Bannat
Varapuheenjohtaja